Meriliikenteen hoitaja, Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme meriliikenteen hoitajaa Espooseen.

Nyt on haussa nuorekkaalle, dynaamiselle ja kansainväliselle meriosastolle liikenteenhoitaja, jolla olisi jo aiempaa työkokemusta vastaavanlaisesta työstä ja haluat myös oppia uutta. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus ja työn aloitusaika tulee olemaan alkukevään aikana (tarkempi aloitusaika sovittavissa).

Etsimällämme työntekijällä aiempi logistiikka-alan työkokemus painottuu joko meri- tai lentokuljetusten järjestämiseen sekä organisoimiseen. Tehtävässä pärjää lisäksi hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä huolellisella ja järjestelmällisellä työskentelyotteella. Lisäksi hyvä paineensietokyky ja asiakaspalveluhenkisyys ovat toivottuja ominaisuuksia uudelta työntekijältä.

Viihdyt hyvin tiimityössä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Hakemallamme työntekijällä on reipas ja vastuuntuntoinen tapa toimia työelämässä ja hänelle on kunnia-asia hoitaa asiantuntijatyöt siten, että asiakkaat saavat aina parasta mahdollista palvelua. Katsomme eduksi, mikäli hallitset tuontitullauksiin ja vientiselvityksiin liittyvät muodollisuudet.

Edellytämme:

 • Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä
 • Ammattikorkeakoulu- tai opistoasteista koulutusta 
 • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista (työskentelykielinä suomi ja englanti)

Tarjoamme:

Tarjolla on kokopäiväinen ja määräaikainen työsuhde vakavaraisessa ja oman alansa johtavassa yrityksessä. On myös mahdollista, että työt jatkuvat äitiysloman sijaisuuden päätyttyäkin. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Toimithan ripeästi, sillä haastatteluja käydään hakuprosessin edetessä ja työt alkavat heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050 598 8460).  

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1423140
 • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 8.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Heidi Yrjä (heidi.yrja (a) nordic.fi)
 • Puhelin: 0505988460
 • Sijainti: Espoo