(Poistunut julkaisusta)

Mercedes-Benz- mekaanikko ja -huoltoneuvoja
LänsiAuto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Tule käynnistämään Mercedes-Benz -huolto Lahden toimipisteeseemme! Haemme nyt nykyisen tiimin vahvistukseksi kokenutta

Mercedes-Benz- mekaanikkoa ja -huoltoneuvojaa

Mekaanikkona toimit Mercedes-Benz -merkkisten autojen monipuolisissa huolto- ja korjaustehtävissä.  Odotamme sinulta kokemusta Mercedes-Benz -mekaanikon tehtävistä, sisältäen mm. sähkötyöt, yleiskorjaukset, moottori- ja vaihteistokorjaukset, varustelut ja vaihtoauton kunnostuksen.  Sinulla on ammatillisen osaamisen lisäksi tekninen koulutus sekä tietotekniikan perustaidot. Työntekijänä olet motivoitunut, tarkka ja joustava tiimipelaaja.

Huoltoneuvojana työskentelet autohuollon monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä tarjoten asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ajantasaista tietoa huoltoprosessin etenemisestä. Palvelet asiakkaitamme niin liikkeessä, puhelimitse kuin sähköisissäkin kanavissa. Tässä tehtävässä toimit lisäksi työnjohdollisessa roolissa vastaten huolto- ja korjaustöiden tehokkaasta organisoinnista sekä töiden etenemisen seurannasta.

Huoltoneuvojalta odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään jälkimarkkinoinnin parista autoalalla. Olet positiivinen tiimityöskentelijä ja työotteesi on energinen, palvelualtis sekä huolellinen. Soveltuva tekninen koulutus sekä Automaster-järjestelmän käyttökokemus ovat eduksi.

Mekaanikon ja huoltoneuvojan työtehtävät edellyttävät voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn kiinnostavien automerkkien parissa kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa.

Saat käyttöösi alan uusimmat järjestelmät sekä ison autokonsernin edut. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä ja kehittyä rautaisista ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa. Lisäksi pääset mukaan käynnistämään Mercedes-Benz-huoltotoimintaan, joka avataan myöhemmin syksyllä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Sami Leikas, p. 010 5252241, joka päivä klo 10 - 14.

Kiinnostuitko? Hakeminen on helppoa; liitä ainoastaan ansioluettelosi! Haethan viimeistään 12.5.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!