(Poistunut julkaisusta)

Mepco Sovelluskonsultti
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Hei Sovelluskonsultti, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.
 

Oletko etsimämme Mepco Sovelluskonsultti?

Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat etenkin suuret ja keskisuuret kotimaiset yritykset ja ohjelmistoillamme hoidetaan yli 500.000 työsuhteen elinkaareen liittyviä palveluita. Olemme siis alallamme johtava toimija ja laadukkaalla palvelulla on suuri merkitys monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen kannalta.

Liiketoimintamme kasvaa nopeasti ja haluamme panostaa asiantuntijapalveluiden vahvistamiseen ja haemme nyt Mepco Sovelluskonsulttia Espooseen tai Tampereelle.

Mistä on kyse?

Mepco sovelluskonsulttinamme vastaat Mepco-tuotteiden projektinveto- ja koulutustehtävistä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa tehtävänäsi on varmistaa asiakkaan onnistuminen tuotteidemme parissa, asiakkaan vaatimusten ja tuotteiden parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustusta kotimaassa. Vaihteleva työnkuvasi koostuu isoista projekteista aina jatkuvien asiakassuhteiden ylläpitoon Mepcon parissa.

Mitä sinulta odotamme?

Voit olla etsimämme asiantuntija, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta Mepcosta ja olet toiminut esimerkiksi Mepcon pääkäyttäjänä. Sovit joukkoomme jos olet positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen omaava osaaja, joka tarttuu tehtäviin rohkeasti ja toimii mielellään tiimissä. Parhaiten viihdyt meillä, jos nautit usean projektin edistämisestä ja työn vaihtelevuudesta. Halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, vastuunkanto omasta työstä ja aito innostus oman osaamisen kehittämiseen ovat työn keskiössä.

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Katso mitä Testaajamme Jenni sekä tilitoimistoratkaisuista vastaava Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Me olemme tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle. Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita.

Voit valita työskenteletkö Espoossa vai Tampereella. Espoon Keilaniemen vastavalmistunut moderni toimistomme sijaitsee merinäköalapaikalla aivan metroaseman läheisyydessä.
Tampereen ydinkeskustan toimistomme on myös loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Siellä meillä on iso tiimi, joka ottaa aina lämpimästi vastaan.

Saattaisimmeko sopia toisillemme?

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 1.3.2020 mennessä. Esimiehemme Marko vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse marko.kotamaki@accountorhr.fi . Markon tavoitat myös numerosta +358405066587.

Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!

Lähetä hakemus