(Poistunut julkaisusta)

Mepco Ratkaisukonsultti
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Mukaan loistavaan porukkaan?

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme osaavaa Mepco ratkaisukonsulttia myyntitiimiimme Espooseen.

Mepco ratkaisukonsulttinamme toimit yhteistyössä myynnin ja asiantuntijoiden kanssa ja autat asiakkaitamme onnistumaan Mepco-tuotteiden avulla. Roolissasi suunnittelet ja esittelet asiakkaille Mepco-tuotteisiin perustuvia ratkaisuja, jotka täyttävät heidän tarpeensa järjestelmähankinnoissa tai jatkokehityshankkeissa. Ratkaisujen avulla autat asiakasta hahmottamaan järjestelmän hyödyt, käyttöönottoprojektin vaiheistukseen ja projektien fasilitointiin liittyviä asioita.

Tässä monipuolisessa roolissa pääset mukaan myös sisäisiin kehityshankkeisiin ja toimimaan konsulttien tukena asiakasratkaisuihin liittyen. Mepco ratkaisukonsulttina pääset syventämään Mepco-asiantuntijuuttasi ja toimimaan lähellä asiakasta.

Teet tiivistä yhteistyötä markkinoinnin kanssa ja tuotat tietoa Mepco-ratkaisujen mahdollisuuksista myynnin ja erilaisten sidosryhmien käyttöön. Vastaat myös myynnin käytössä olevien Mepco-ympäristöjen hallinnasta ja ylläpidosta. Osallistut erilaisiin palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tilaisuuksiin sekä edustat yritystämme messuilla ja aamiaistilaisuuksissa.  


Näillä taidoilla onnistut!

Menestyt roolissa, jos sinulla on jo kokemusta Mepcon käyttöönotoista, konsultoinnista tai vaativasta pääkäyttäjäroolista. Tunnet Mepcon toiminnallisuudet hyvin ja pystyt esittämään niihin perustuvia, asiakkaiden tarpeet täyttäviä ratkaisuja. Työkaluinasi ovat Mepco-ohjelmiston palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin kokonaisuudet.

Hallitset myös käyttöönotoissa tehtävien integraatioiden mahdollisuudet. Hahmotat migraatio- ja integraatiomalleja ja pystyt tukemaan myyntiä niitä koskevissa kysymyksissä. Pystyt kuvaamaan esittämäsi ratkaisun toteutusmallin ja kustannusarvion asiakkaalle sekä tuottamaan sitä tukevaa dokumentaatiota myynnin ja konsulttien tueksi.

Sovit rooliin, jos nautit asiakkaiden kanssa keskustelusta ja heille parhaan ratkaisun etsimisestä. Olet ulospäin suuntautunut etkä kaihda esiintymistä. Työssäsi olet tarkka ja järjestelmällinen. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi odotamme sinulta hyvää englannin suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen on plussaa.

Millaista meillä sitten on työskennellä?

Katso mitä Testaajamme Jenni sekä Sovelluskonsulttimme Juho ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita.

Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme?

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 15.1.2020 mennessä. Esimiehemme Perttu vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse perttu.seppanen@accountorhr.fi. Pertun tavoitat myös numerosta +358 45 676 4583.

Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!