(Poistunut julkaisusta)

Mepco-pääkäyttäjä
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme Jyväskylän tai Tampereen toimipisteeseen

Mepco-pääkäyttäjää

hiomaan HR-palveluidemme teknisistä käytänteistä timantteja. Tavoitteenasi on varmistaa, että HR-asiantuntijoillamme on käytössään kekseliäimmät ja tehokkaimmat ratkaisut asiakkaidemme palkka- ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Mepco HRM -järjestelmän pääkäyttäjätyöhön kuuluvat erilaisten kehitys- ja haltuunottoprojektien lisäksi HR-asiantuntijoidemme ohjaus ja neuvonta kyseisen ohjelman käytössä. Pääkäyttäjätyön lisäksi työnkuvaasi kuuluisi palkanlaskenta. Tarkempi tehtävänkuvasi pyritään kuitenkin rakentamaan vahvuuksiesi ja innostuksen kohteidesi mukaisesti.

Pääkäyttäjän työssä tarvitset ennen kaikkea ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta. Ihmetteleminen, kyseenalaistaminen, oivaltaminen ja rohkea kokeileminen ovat myös oleellisia asioita. Sinulta edellytetään myös järjestelmällisyyttä ja joustavuutta työskennellä sekä itsenäisesti, että ryhmässä.

TietoAkselilla tekeminen lähtee työyhteisömme keskinäisestä arvostuksesta. Panostamme työntekijöidemme hyvinvoinnin ja osaamisen kehittymiseen. Voit rakentaa osaamispolkuasi niin valmentavan esimiestyön kuin työajalla tapahtuvan kouluttamisen avulla. Työmatka-, lounas- ja virike-edun lisäksi työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista tuetaan etätyömahdollisuudella ja joustavilla työajoilla. Käytössäsi ovat laajat työterveyden palvelut ja turvanasi vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Työtämme ohjaa myös jatkuvan parantamisen kulttuuri, johon jokainen työntekijämme osallistuu. Pääset itse vaikuttamaan siihen, miten työtä tulevaisuudessa tehdään ja liiketoimintaa kehitetään.

Lisätietoja paikasta voi kysyä 17.1. klo 14-15 tai 23.1 klo 10-11 Henkilöstöpäällikkö Sara Jormakalta.

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto ja osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialallamme. Toimimme asiakkaidemme talouden matkaoppaina yrityspolulla yli 140 taloushallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden asiantuntijan voimin. Toimipaikkamme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla. Digitaalisen taloushallinnon työvälineinä käytössämme ovat muun muassa Procountor-, Mepco- ja Lemonsoft-ohjelmistot.