(Poistunut julkaisusta)

Mepco-konsultti
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys, joka palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti niin digitaalisesti kuin paikallisesti. Yli 6 500 asiantuntijaamme auttavat asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Haluatko olla mukana eturintamassa luomassa asiakkaillemme modernia, automatisoitua palkka- ja henkilöstöhallintoa? Kaipaatko mahdollisuutta hyödyntää Mepco-osaamistasi monipuolisissa järjestelmäkokonaisuuksissa ja osana asiantuntevaa tiimiä?

Tilaisuutesi on koittanut, sillä meillä on haussa Azets Technology -yksikköön

Mepco-konsultti

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja etsimme HRMS Consulting- tiimimme Mepco-järjestelmän taitavaa asiantuntijaa. Olet mukana palkka- ja HR-asiakkaiden Mepco-käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa, toimit Mepco-pääkäyttäjänä sekä osallistut myyntiprosessiin asiantuntijana etsien parasta mahdollista ratkaisua uusille asiakkaillemme.

Tässä tehtävässä menestyt mikäli

  • Olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja nautit asiakaskontakteista
  • Korkea laatu ja asioiden loppuun saattaminen on sinulle kunnia-asia
  • Sinulla on erinomaiset Mepco-taidot
  • Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä ja dokumentointi on sinulle luontaista
  • Oman työn hallinta ja priorisointi onnistuu vaivatta
  • Sinulta löytyy joustavuutta vaihtelevissa tilanteissa ja paineensietokykyä
  • Haluat olla mukana kehittämässä tiimin työskentelytapoja ja vaikuttaa positiivisesti liiketoimintamme kehittymiseen

Haluamme, että viihdyt meillä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden kehittyä ja luoda menestystarinaa kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa suuren yrityksen henkilöstöeduista nauttien. Helsingin toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä Tamperen tai Jyväskylän toimistoillamme. Etätyöt sujuvat meillä myös ongelmitta. 

Terveiset tiimikavereiltasi

Tulevat tiimikaverisi lupaavat, että pääset loistamaan omilla vahvuuksillasi, jakamaan osaamistasi ja oppimaan uutta kollegoilta. Teemme töitä itsenäisesti yhdessä. Pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa tehtävissä ja seinän tullessa vastaan lähdemme tiiminä yhdessä kaatamaan seinää tai rakentamaan tikkaita. Yksikön noin 60 monipuolisesta osaajasta löytyy aina laadukas ja asiantunteva apu!

Oletko sinä tiimimme kaivattu vahvistus? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tony Leppänen (0400 393 472 tai tony.leppanen@azets.com). Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2020. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy.

 

Haluatko saada lisätietoa Azets Technology -liiketoiminnassa työskentelystä? Lue järjestelmäkonsulttimme Petrin blogikirjoitus tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter