(Poistunut julkaisusta)

Mepco-konsultti
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Tuotamme palvelukokonaisuuksia, joilla tehostamme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaa. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 239 miljoonaa euroa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.


Azets Technology-liiketoimintayksikkö etsii nyt kaupallista ja kokenutta

Mepco-konsulttia


Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa ja etsimme HRMS Consulting- tiimimme Mepco-järjestelmän taitavaa asiantuntijaa. Olet mukana palkka- ja HR-asiakkaiden Mepco-käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa, toimit Mepco-pääkäyttäjänä sekä osallistut myyntiprosessiin asiantuntijana etsien parasta mahdollista ratkaisua uusille asiakkaillemme.


Tässä tehtävässä menestyt mikäli,


  • Olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja nautit asiakaskontakteista
  • Korkea laatu ja asioiden loppuun saattaminen on sinulle kunnia-asia
  • Sinulla on erinomaiset Mepco-taidot
  • Sinulla on kokemusta projektityöskentelystä ja dokumentointi on sinulle luontaista
  • Oman työn hallinta ja priorisointi onnistuu vaivatta
  • Sinulta löytyy joustavuutta vaihtelevissa tilanteissa ja paineensietokykyä
  • Haluat olla mukana kehittämässä Mepco-tiimin työskentelytapoja ja vaikuttaa positiivisesti Mepco-liiketoimintamme kehittymiseen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden olla luomassa menestystä, kehittyä kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa sekä ison yrityksen hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.


Oletko sinä tiimimme kaivattu vahvistus? Laita hakemuksesi viimeistään 31.5.2018.

Lisätiedot tehtävästä Reetta Laukkanen, Team Leader, HRMS Consulting puh. 050 435 5818.