(Poistunut julkaisusta)

Mepco HRM pääkäyttäjä
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Haemme rautaisella asenteella ja ammattitaidolla varustettua

MEPCO HRM PÄÄKÄYTTÄJÄÄ

Mehiläinen-konsernin palkanlaskentatiimiin Helsinkiin.

Vastaat itsenäisesti järjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä. Sisäisiä asiakkaitasi ovat kollegasi palkanlaskennassa ja HR:ssä, teet työtäsi heitä varten. Haluat olla mukana luomassa ja kehittämässä tehokasta prosessia, joka vapauttaa kollegoidesi aikaa niille osa-aluille, joita ohjelma (tai tekoäly) ei osaa ratkaista. Olet tarkka ja huolellinen, hahmotat nopeasti kokonaisuuksia ja asioiden välisiä yhteyksiä. Sinulla on tärkeä rooli kasvavassa konsernissa uusien yritysten perustamisessa Mepcoon sekä henkilöiden ja tietojen konvertoinnissa työsuhteen ylläpitoa ja palkanlaskentaa varten. Tiedät miten työehtosopimusten koukerot taipuvat järjestelmän parametreiksi. Osaat tuoda oman asiantuntemuksesi esille myös muita kuunnellen ja olet avoin uusille ajatuksille. Hanskasi eivät tipu hektisessäkään tilanteessa.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta (mielellään tradenomin, vähintään merkonomin tutkinto) sekä useamman vuoden kokemusta itsenäisestä palkanlaskennasta. Työ edellyttää Sinulta usean vuoden kokemusta Mepco HRM järjestelmän pääkäyttäjyydestä. Toivomme työehtosopimusten tulkintakykyä sekä palkkoihin liittyvän lainsäädännön tuntemista. Olemme ottamassa Mepcon webportaalia organisaation käyttöön, joten ymmärrät mitä se tarkoittaa.

Emme jätä – tai päästä – Sinua pähkimään yksin ongelmien kanssa, vaan tuemme Sinua kaikin mahdollisin tavoin yli tiimirajojen. Työaikamme on joustava. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ydinkeskustan ulkopuolella Helsingissä.

Palkanlaskennan tiimi koostuu 14 palkanlaskennan ammattilaisesta, Mepco pääkäyttäjästä eli Sinusta sekä palkanlaskentapäälliköstä. Haluamme palvella sisäisiä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Ajallaan ja oikein maksettujen palkkojen lisäksi meille on tärkeää jatkuvasti kehittää palkkalaskenta- ja työsuhdeprosesseja sekä omaa osaamistamme ja toimintatapojamme.

Hakuaika päättyy 19.3.2018, mutta aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Hae paikkaa rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkanlaskentapäällikkö Piia Husu ma 5.3.2018 klo 13-14, to 8.3.2018 klo 14-15 ja ma 12.3.2018 klo 10-11 numerossa 040 593 6779.