(Poistunut julkaisusta)

Menetelmäsuunnittelija tai menetelmäsuunnittelijaharjoittelija
Evondos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018
Evondos Oy on voimakkaassa kasvuvaiheessa oleva suomalainen terveysteknologian palveluyritys, joka on kehittänyt ainutlaatuisen ratkaisun kotihoidossa oleville pitkäaikaislääkityille, muistisairaille ja vanhuksille. Evondos®-palvelun asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annoksena - täysin automaattisesti. Evondos®-palvelua myydään tällä hetkellä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Evondos Oy on perustettu vuonna 2008. Yrityksen päätoimipaikka ja kokoonpanotehdas ovat Salossa. Evondos työllistää noin 80 työntekijää. Lue yrityksestä lisää www.evondos.fi.

Nyt haemme tuotantoomme Saloon
MENETELMÄSUUNNITTELIJAA tai MENETELMÄSUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA

Haemme henkilöä, jolla on positiivinen asenne ja halu ratkaista asiat, henkilöä, joka suhtautuu työhön yhtä intohimoisesti kuin mekin. Odotamme, että hakijoilla riittää innovatiivisuutta, motivaatiota ja kykyä oppia uutta.

Menetelmäsuunnittelijan tehtävänä on tuoda tehokkuutta kehittämällä tuotantomme valmistusmenetelmiä, joten aikaisemmasta kokemuksesta elektroniikka- tai muun tuotannon alan menetelmäsuunnittelutehtävistä on ehdottomasti etua. Huomioimme haussa myös henkilöt, jotka ovat motivoituneita kasvamaan vaativampiin tehtäviin, edellytyksenä kuitenkin aiempi tuotantotyökokemus.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön eturivin innovaatioiden äärellä aivan Salon keskustan tuntumassa ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 11.11.2018 asti. Liitä hakulomakkeeseen hakemuskirje, ansioluettelo ja palkkatoivomuksesi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.