Menekinedistäjiä PK-seudulle!
Temp-Team Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Haemme merkittävälle elintarvikealan asiakasyrityksellemme menekinedistäjiä PK-seudulle.

Haluatko työskennellä käsilläsi, mutta myös asiakaspalvelu on sinun juttusi? Pidätkö tekemisen meiningistä ja itsenäisestä työnkuvasta? Haluaisitko päästä osaksi yhteispeliä vaalivaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään intohimolla ja ammattiylpeydellä? Hienoa - etsimme juuri sinua!
 

Työnkuvaus:

Menekinedistäjänä työskentelet asiakkaamme asiakkailla jälleenmyyntipisteissä, jotka koostuvat pääsääntöisesti päivittäistavarakaupoista. Työnkuvaasi kuuluvat tuotteiden purkaminen, hyllyttäminen ja myyntipisteiden siisteydestä huolehtiminen asiakasrajapinnassa. Työ on luonteeltaan vaihtelevaa ja monipuolista ja voit päivän aikana vierailla yhdessä tai useammassa jälleenmyyntipisteessä.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-15 väliin. Työpisteet sijaitsevat Pääkaupunkiseudun alueella ja ne ovat pääsääntöisesti hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Työtä pääset tekemään tilanteesi mukaan osa- tai kokoaikaisena.

Tarjoamme sinulle:

Menekinedistäjänä pääset tekemään töitä kaupan herkullisimpien tuotteiden parissa! Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan sekä haasteita tarjoavan työn, jossa yksikään työpäivä ei varmasti käy tylsäksi. Menekinedistäjänä oppimis- ja kehityskäyräsi on jatkuvasti nousujohteinen ja työstä innostuessasi tarjoamme sinulle mielellämme myös etenemismahdollisuuksia ja lisävastuita. 

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, mahtavat työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtäviisi!

Toivomme sinulta:

Etsimme ennen kaikkea tekijöitä, jotka nauttivat aikaan saamisesta ja oman käden jäljen näkemisestä ja kokevat pääsevänsä pienen aikapaineen alla parempiin suorituksiin. Toivomme sinulta ”kyllä onnistuu” -asennetta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa eikä priorisointikyvystä tai positiivisuudestakaan haittaa ole.

Lisäksi menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

 • Hieman kokemuspohjaa joko menekinedistämisestä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä
 • Hyvää suomen kielitaitoa
 • Puhelinta työssä käytettävään mobiilisovellukseen

Lisätiedot ja hakeminen:

Mikäli koet olevasi sopiva menekinedistäjä, jätäthän hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Työnhakijat – Avoimet työpaikat - Menekinedistäjiä PK-seudulle!. Valitut henkilöt työllistyvät vuokratyösuhteeseen TEMP-TEAMille. Työn kesto vuoden 2021 loppuun, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Rekrytointia TEMP-TEAMillä hoitaa HR Specialist Hanna Rättö. Hanna vastaa mielellään lisätiedusteluihin puhelimitse 0408452251 tai sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1478108
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 10.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanna Rättö (hanna.ratto (a) temp-team.fi)
 • Puhelin: +358408452251