Menekinedistäjiä PK-seudulle! (Cloetta Suomi Oy)
Cloetta Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haemme Cloetta Suomi Oy:lle keikkailevia menekinedistäjiä PK-seudulle.

Haluatko työskennellä käsilläsi, mutta myös asiakaspalvelu on sinun juttusi? Pidätkö tekemisen meiningistä ja itsenäisestä työnkuvasta? Haluaisitko päästä osaksi yhteispeliä vaalivaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään intohimolla ja ammattiylpeydellä? Hienoa - etsimme juuri sinua!
 

TYÖNKUVAUS:

Keikkailevana menekinedistäjänä työskentelet asiakkaamme asiakkailla jälleenmyyntipisteissä, jotka koostuvat pääsääntöisesti päivittäistavarakaupoista. Työnkuvaasi kuuluvat tuotteiden purkaminen, hyllyttäminen ja myyntipisteiden siisteydestä huolehtiminen asiakasrajapinnassa. Työ on luonteeltaan vaihtelevaa ja monipuolista ja voit päivän aikana vierailla yhdessä tai useammassa jälleenmyyntipisteessä.

Työvuoroja on tarjolla ma-la klo 7-15 välisenä aikana tarpeen mukaan. Työvuorot voivat koostua yksittäisistä päivän tai useamman viikon tuurauksista sekä viikonloppuun painottuvista kampanjavuoroista. Työpisteet sijaitsevat Pääkaupunkiseudun alueella ja ne ovat pääsääntöisesti hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Tämä työ sopii hyvin esim. opiskelijalle tai lisätienestejä etsivälle tekijälle, sillä työvuoroja voit tehdä oman tilanteesi mukaan.
 

TARJOAMME SINULLE:

Keikkailevana menekinedistäjänä pääset tekemään töitä kaupan herkullisimpien tuotteiden parissa! Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan sekä haasteita tarjoavan työn, jossa yksikään työpäivä ei varmasti käy tylsäksi. Menekinedistäjänä oppimis- ja kehityskäyräsi on jatkuvasti nousujohteinen ja työstä innostuessasi tarjoamme sinulle mielellämme myös etenemismahdollisuuksia ja lisävastuita.   

Lisäksi tarjoamme mahtavat työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtäviisi!  
 

TOIVOMME SINULTA:

Etsimme ennen kaikkea tekijöitä, jotka nauttivat aikaan saamisesta ja oman käden jäljen näkemisestä ja kokevat pääsevänsä pienen aikapaineen alla parempiin suorituksiin. Toivomme sinulta ”kyllä onnistuu” -asennetta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa eikä priorisointikyvystä tai positiivisuudestakaan haittaa ole.  

Lisäksi menestyäksesi tehtävässä tarvitset: 

 • Kokemuspohjaa joko menekinedistämisestä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä 

 • Hyvää suomen kielitaitoa 

 • Puhelinta työssä käytettävään mobiilisovellukseen
   

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN:

Mikäli haluat päästä osaksi keikkailevaa menekinedistystiimiä, jätäthän hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Työnhakijat – Avoimet työpaikat - Menekinedistäjiä PK-seudulle! (Cloetta Suomi Oy). Valittu henkilö työllistyy vuokratyösuhteeseen TEMP-TEAMille.  

Rekrytointia TEMP-TEAMillä hoitaa Hanna Rättö. Hanna vastaa mielellään lisätiedusteluihin puhelimitse 0408452251 tai sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1548471
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanna Rättö (hanna.ratto (a) temp-team.fi)
 • Puhelin: +358408452251
 • Sijainti: Helsinki