(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä/hyllyttäjä keikkatyöhön Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019Työn kuvaus:
  Menekinedistäjä / hyllyttäjä keikkatyöhön Ouluun 
 
Etsimme asiakkaallemme  osa-aikaista työntekijää monipuoliseen menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Ouluun. 
 
Työn kuvaus: 
Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää / hyllyttäjää (ei tuote-esittelijää) osa-aikatöihin Ouluun. Kyseessä on kuuden kuukauden määräaikaisuus ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan. 
 
Toivomme sinulta: 
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta. 
 
Tehtäviisi kuuluu: 
Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Oulun myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran parissa viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. 
 
Tarjoamme sinulle: 
Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin! 
  
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi englanniksi sekä hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä on 20.01.2019 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anna Similä, anna.simila@adecco.fi tai 040 844 7175. 

 

Asiakkaan tehtävänimike:  Hyllyttäjä/Menekinedistäjä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anna Similä, 0408447175


Toimipaikka:  Oulu