Menekinedistäjä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme asiakkaallemme ripeäotteista menekinedistäjää Seinäjoen alueelle.

Menekinedistäjänä tehtäviisi kuuluu elintarvikkeiden hyllyttäminen asiakkaamme eri kohteissa Seinäjoen alueella. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja kilometrikorvaukset maksetaan ajetuista matkoista. Työtä tehdään tarvittaessa töihin kutsuttavana ja työpäivät ovat n. 8 h /pv. Palkka Elintarvikealan TES mukaisesti.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä reipasta, itsenäistä ja hyvää organisointitaitoista työotetta. Työtehtävät voivat olla fyysisesti raskaita ja vaativat työntekijältä hyvää fyysistä kuntoa. Työ sopii mainiosti, vaikka opiskelijalle tai osa-aikatyönhakijalle, jotka voivat tehdä kokonaisia työpäiviä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 5.12.2021. Haethan tehtävää hakulinkin kautta osoitteessa www.adecco.fi jättämällä CV:si ja mahdollinen hakukirjeesi. Mikäli kysymyksiä heräsi, voit olla yhteydessä Vaasan henkilöstökonsultteihimme Minna Nummelin, p. 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi ja Jenna Sikström, jenna.sikstrom@adecco.fi, 040 194 8229.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten, olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527074
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Seinäjoki