(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä osa-aikatyöhön Kokkolaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää osa-aikatöihin Kokkolaan.

Työ on joustavasti soviteltavissa omiin aikatauluihisi ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen. Etsimme työntekijää, joka voi tarttua toimeen mahdollisimman pian, ja on valmis tekemään satunnaisia vuoroja. Töitä on tarjolla muutaman tunnin keikkoja parin viikon välein, joskus myös enemmän. Töitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun saakka, mahdollisesti myös pidempään.

Työhön soveltuu henkilö, joka kykenee luotettavasti ja oma-aloitteisesti hoitamaan työtehtäviä. Työ suoritetaan kännykkäsovelluksen kautta tulevien ohjeiden mukaisesti. Toivomme myös ystävällistä asiakaspalveluasennetta ja kykyä tehdä kevyttä fyysistä työtä. Tarvitset englanninkielen taitoa, myös ruotsin kielitaito on eduksi. Työssä tarvitaan omaa älypuhelinta ja mahdollisesti autoa, jotta voit liikkua myymälöissä Kokkolan alueella.

Menekinedistäjänä työhösi kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Kokkolan alueen myymälöissä. Tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden, hyllytät uusia tuotteita sekä huolehdit tuoteosaston yleisilmeestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. Vuorot ovat muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. Saat työvuoroihin hyvät ohjeet älypuhelimessa olevan sovelluksen kautta ja lisäksi sinulla on asiakasyrityksestä yhteyshenkilö, jonka puoleen voi kääntyä tarvittaessa.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta.

Tarve työntekijälle on pikainen, joten hae paikkaa heti. Voit olla myös yhteydessä Adecco Vaasan henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjuun (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi). Viimeinen hakupäivä on 29.9.2019, mutta paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.