(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä osa-aikatyöhön Etelä-Pohjanmaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää osa-aikatöihin Etelä-Pohjanmaan alueelle.
Työ on joustavasti soviteltavissa omiin aikatauluihisi ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen. Etsimme työntekijää, joka pystyy aloittamaan työt mahdollisimman pian ja on valmis tekemään satunnaisia vuoroja. Töitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä Etelä-Pohjanmaan alueella. Lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.
Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita myymälöissä Seinäjoella, Kauhavalla ja Ilmajoella. Tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden, hyllytät uusia tuotteita sekä huolehdit tuoteosaston yleisilmeestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. Vuorot ovat muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. Saat työvuoroihin hyvät ohjeet älypuhelimessa olevan sovelluksen kautta.
Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.
Hakuaika tehtävään päättyy 12.8.2018. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää jättämällä englanninkielinen CV sekä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä


Sijainti:  SEINÄJOKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa