(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä osa-aikatöihin Mänttään
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää osa-aikatöihin Mänttään.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito. Oman auton käyttäminen voi olla tarpeen työssä. Lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.
 
 

Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Mäntän myymälässä. Tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden, hyllytät uusia tuotteita sekä huolehdit tuoteosaston yleisilmeestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. Vuorot ovat muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. Saat työvuoroihin hyvät ohjeet älypuhelimessa olevan sovelluksen kautta.
 
Työ on joustavasti soviteltavissa omiin aikatauluihisi ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Etsimme työntekijää, joka pystyy aloittamaan työt helmikuun aikana ja on valmis tekemään satunnaisia vuoroja. Töitä on tarjolla koko vuodelle 2018.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.
 
Hakuaika tehtävään päättyy 12.2.2018. Haethan kuitenkin pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää jättämällä englanninkielinen CV sekä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Iiris Latva-Koivistolta, 0400 278 937, iiris.latva@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä (Mänttä)


Sijainti:  MÄNTTÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Iiris Latva-Koivisto, 0400278937


Toimipaikka:  Jyväskylä