(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä (n. 30-35 h/vko), Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme menekinedistäjää (n. 25-30 h/vko) Helsinkiin.

Oletko oma-aloitteinen ja itsenäisestä työstä motivoituva persoona? Haluatko tehdä töitä omien aikataulujesi puitteissa?

Työ on mm. erilaisten myyntiständien kasaamista, tuotteiden järjestelyä ja hyllytystä, esittelylaitteiden järjestelmien päivittämistä, tuoteinformaatioiden tarkistamista  jne. Työtä tehdään itsenäisesti ja oman aikataulun mukaisesti.

Työmäärä vaihtelee tarpeen mukaan, mutta töitä on arviolta n. 60-70 tuntia / 2 viikkoa. 

Koulutus ja kokemus eivät ole kaikki kaikessa, vaan asenne ja halu kasvaa ratkaisevat. Työssä tarvitset joko englannin- tai ruotsinkieltä. Menekinedistäjänämme pääset työskentelemään kiinnostavien tuotteiden ja kansainvälisten brändien parissa.

Työssä tarvitset oma-aloitteisuutta, reippautta ja aikaansaavaa asennetta, sekä kykyä tulkita englanninkielisiä ohjeistuksia.

Työssä tarvitset oman auton kohteiden välillä kulkemista varten. Kilometrikorvaukset maksetaan työkohteiden väliltä. Menekinedistäjän työhön kuuluu myös ulkopaikkakunnilla vierailu toisinaan ja työmatka on työaikaa ja kilometrit korvataan.

Lisäksi elektronisten laitteiden käyttötuntemus on tarpeellinen tehtävän kannalta (perustason ymmärrys ja kiinnostus laitteiden käyttöön).

Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksen meille mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut nopealla aikataululla, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, p. 050-5495000 tai elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!