Menekinedistäjä Lappeenrantaan! (Cloetta Suomi Oy)
Cloetta Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Haemme Cloetta Suomi Oy:lle keikkailevaa menekinedistäjää Lappeenrannan alueelle.

Haluatko työskennellä käsilläsi, mutta myös asiakaspalvelu on sinun juttusi? Pidätkö tekemisen meiningistä ja itsenäisestä työnkuvasta? Haluaisitko päästä osaksi yhteispeliä vaalivaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään intohimolla ja ammattiylpeydellä? Hienoa - etsimme juuri sinua!
 

Työnkuvaus:

Menekinedistäjänä työskentelet asiakkaamme asiakkailla jälleenmyyntipisteissä, jotka koostuvat pääsääntöisesti päivittäistavarakaupoista. Työnkuvaasi kuuluvat tuotteiden purkaminen, hyllyttäminen ja myyntipisteiden siisteydestä huolehtiminen asiakasrajapinnassa. Työ on luonteeltaan vaihtelevaa ja monipuolista ja voit päivän aikana vierailla yhdessä tai useammassa jälleenmyyntipisteessä.

Työvuoroja on tarjolla ma-la klo 7-15 välisenä aikana tarpeen mukaan. Työvuorot voivat koostua yksittäisistä päivän tai useamman viikon tuurauksista sekä viikonloppuun painottuvista kampanjavuoroista. Työpisteet sijaitsevat Lappeenrannan alueella, joiden välillä liikkumiseen tarvitset autoa.

Tarjoamme sinulle:

Menekinedistäjänä pääset tekemään töitä kaupan herkullisimpien tuotteiden parissa! Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan sekä haasteita tarjoavan työn, jossa yksikään työpäivä ei varmasti käy tylsäksi. Menekinedistäjänä oppimis- ja kehityskäyräsi on jatkuvasti nousujohteinen ja työstä innostuessasi tarjoamme sinulle mielellämme myös etenemismahdollisuuksia ja lisävastuita. 

Lisäksi tarjoamme mahtavat työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtäviisi!
 

Toivomme sinulta:

Etsimme ennen kaikkea tekijää, joka nauttii aikaansaamisesta ja oman kädenjäljen näkemisestä ja kokee pääsevänsä pienen aikapaineen alla parempiin suorituksiin. Toivomme sinulta ”kyllä onnistuu” -asennetta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa eikä priorisointikyvystä tai positiivisuudestakaan haittaa ole.

Lisäksi menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

 • Hieman kokemuspohjaa joko menekinedistämisestä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä
 • Hyvää suomen kielitaitoa
 • Puhelinta työssä käytettävään mobiilisovellukseen sekä autoa
 

Lisätiedot ja hakeminen:

Mikäli koet olevasi sopiva menekinedistäjä, jätäthän hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Työnhakijat – Avoimet työpaikat - Menekinedistäjä Lappeenrantaan! (Cloetta Suomi Oy). Valitut henkilöt työllistyvät vuokratyösuhteeseen TEMP-TEAMille. 

Rekrytointia TEMP-TEAMillä hoitaa HR Manager Hanna Rättö. Hanna vastaa mielellään lisätiedusteluihin puhelimitse 0408452251 tai sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1526673
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanna Rättö (hanna.ratto (a) temp-team.fi)
 • Puhelin: +358408452251
 • Sijainti: Lappeenranta