Menekinedistäjä, Lahden seutu
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Etsimme asiakkaallamme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen menekinedistäjän / hyllyttäjän (ei tuote-esittelijän) tehtävään Lahden seudulle.

Tarve työntekijälle on pitkäaikainen. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.

Odotamme sinulta omatoimisuutta, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan ja raportoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi.

Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.

Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Päijät-Hämeen alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön sekä paikan kerryttää arvokasta työkokemusta. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!

Viimeinen hakupäivä on 18.02.2018 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1103758
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti