Menekinedistäjä kaupanalan asiakkaallemme
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallamme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Tampereen alueelle.
Yksi henkilö Kankaanpäähän ja yksi henkilö Ikaalinen+Hämeenkyrö.

Etsimme asiakkaallamme menekinedistäjää / hyllyttäjää (ei tuote-esittelijää) osa-aikatöihin Tampereen alueelle. Tarve työntekijälle on vuoden 2018 loppuun saakka. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan ja raportoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.

Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Tampereen (Kankaanpään, Ikaalisen&Hämeenkyrön) alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran kuudessa viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.
Viikolla 9 on isompi tarve.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan CV:n sekä hakemuksesi ENGLANNIKSI. Viimeinen hakupäivä on 21.02.2018 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Teija Rauhala, teija.rauhala@adecco.fi, p. 040 585 1920 .
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Teija Rauhala


Toimipaikka:  Tampere

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1102927
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: TAMPERE