(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä / hyllyttäjä, Suomussalmi
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018Työn kuvaus:
 

 

Etsimme asiakkaallamme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Suomussalmelle.
 

 
Etsimme asiakkaallamme menekinedistäjää / hyllyttäjää (ei tuote-esittelijää) osa-aikatöihin Suomussalmelle. Tarve työntekijälle on vuoden 2018 loppuun saakka. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.

 
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan ja raportoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.

 
Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Suomussalmen alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.

 
Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi ENGLANNIKSI sekä hakemuksesi. Varauduthan työhaastatteluun Skypen välityksellä. Viimeinen hakupäivä on 25.02.2018 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121.Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä / hyllyttäjä, Suomussalmi


Sijainti:  SUOMUSSALMI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu