(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä / hyllyttäjä Rovaniemen alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018Työn kuvaus:
   
Etsimme asiakkaallamme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen keikkatyöhön menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Rovaniemen alueelle.
 
Työn kuvaus:
Etsimme asiakkaallamme menekinedistäjää / hyllyttäjää (ei tuote-esittelijää) osa-aikatöihin Rovaniemen alueelle. Tarve työntekijälle on vuoden 2018 loppuun saakka. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.
 
Toivomme sinulta:
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Rovaniemen alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin 1-2 vuoroa viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kierryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan

ansioluettelosi englanniksi  sekä hakemuksesi. Varauduthan työhaastatteluun Skypen välityksellä. Viimeinen hakupäivä on 30.09.2018. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä / hyllyttäjä, Rovaniemi


Sijainti:  ROVANIEMI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu