(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä/ Hyllyttäjä, Oulu
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen ja itsenäiseen menekinedistäjän tehtävään Ouluun. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi.

Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan. Työmatkoista eri liikkeiden välillä maksetaan kilometrikorvaukset. Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi.

Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta. Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita eri myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran parissa viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!

Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Varauduthan videohaastatteluun. Viimeinen hakupäivä on 16.8.2020 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Anniina Nyholm, anniina.nyholm@adecco.fi, p. 040 6822644.