(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä / Hyllyttäjä, Kuopio
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsitkö osa-aikaistatyötä toisen työn ohelle? Vai sopiiko tämän hetkiseen tilanteeseesi tehdä satunnaisesti työtä, jossa pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi? Oletko erityisen kiinnostunut elektroniikka tuotteista ja tunnet ne hyvin?

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen ja itsenäiseen menekinedistäjän tehtävään Kuopioon elektronikkalaitteden pariin. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan. Työmatkoista eri liikkeiden välillä maksetaan kilometrikorvaukset.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.

Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita eri myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työhön kuuluu myös erilaisten laitteiden päivityksiä sekä pieniä asennuksia. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!

Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Varauduthan videohaastatteluun. Viimeinen hakupäivä on 04.09.2020 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Anniina Nyholm, anniina.nyholm@adecco.fi, p. 040 6822644.