Menekinedistäjä/ hyllyttäjä Kajaniin ja Sotkamoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Menekinedistäjä/hyllyttäjä keikkatyöhön Kajaanin ja Sotkamon alueelle

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Kajaanin ja Sotkamon alueelle.

Työn kuvaus:

Menekinedistäjä / hyllyttäjä (ei tuote-esittelijä) työskentelee keikkaluonteisesti Kajaanin ja Sotkamon alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.

Toivomme sinulta:

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.

Tehtäviisi kuuluu:

Menekinedistäjän/ hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Kajaanin ja Sotkamon alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran parissa viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!

Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi englanniksi sekä hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä on 7.3.2020, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Anniina Nyholm, anniina.nyholm@adecco.fi tai p. 040 6822644

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341738
  • Tehtäväalue: Kaupan ala, Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anniina Nyholm (anniina.nyholm (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kajaani