(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä / hyllyttäjä Kajaanin ja Sotkamon alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018Työn kuvaus:
  Menekinedistäjä / hyllyttäjä keikkatyöhön Kajaanin ja Sotkamon alueelle
 
Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Kajaanin ja Sotkamon alueelle.
 
Työn kuvaus:
Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää / hyllyttäjää (ei tuote-esittelijää) osa-aikatöihin Kajaanin ja Sotkamon alueelle. Tarve työntekijälle on vuoden 2018 loppuun saakka. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan. Työmatkoista maksetaan kilometrikorvaukset.
 
Toivomme sinulta:
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Kajaanin ja Sotkamon alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuote-osaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran parissa viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.
 
Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!
 
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan

ansioluettelosi englanniksi  sekä hakemuksesi. Varauduthan työhaastatteluun Skypen välityksellä. Viimeinen hakupäivä on 23.09.2018 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen,  sanna.raisanen@adecco.fi , p. 040 649 3121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä / hyllyttäjä


Sijainti:  KAJAANI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu