Menekinedistäjä / hyllyttäjä, Kajaani / Sotkamo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

 
Etsimme asiakkaallamme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Kajaanin ja  Sotkamon alueelle.


Työn kuvaus:
   
Etsimme asiakkaallamme menekinedistäjää / hyllyttäjää (ei tuote-esittelijää) osa-aikatöihin Kajaanin ja Sotkamon alueelle. Tarve työntekijälle on vuoden 2018 loppuun saakka. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.

Toivomme sinulta:
   
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan ja raportoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.

Tehtäviisi kuuluu:
   
Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Kajaanin ja Sotkamon alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Tarjoamme sinulle:
   
Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi ENGLANNIKSI sekä hakemuksesi. Varauduthan työhaastatteluun Skypen välityksellä. Viimeinen hakupäivä on 25.02.2018 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen arkisin klo 15-16, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 040 649 3121.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sanna Räisänen .

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä / hyllyttäjä, Sotkamo


Sijainti:  KAJAANI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1103624
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: KAJAANI