(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä / Hyllyttäjä, Kajaani ja Sotkamo
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen ja itsenäiseen menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtävään Kajaanin ja Sotkamon alueelle.

Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää / hyllyttäjää (ei tuote-esittelijää) osa-aikatöihin Kajaanin ja Sotkamon alueelle. Tarve työntekijälle on vuoden 2019 loppuun saakka. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan. Työmatkoista eri liikkeiden välillä maksetaan kilometrikorvaukset.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.

Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Kajaanin ja Sotkamon alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin kerran parissa viikossa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!

Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi englanniksi sekä hakemuksesi. Varauduthan työhaastatteluun Skypen välityksellä. Viimeinen hakupäivä on 09.12.2019 ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Anna Similä, anna.simila@adecco.fi, p. 040 844 7175.