(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä Etelä-Pohjanmaan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

 
 

Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää osa-aikatöihin Etelä-Pohjanmaan alueelle.
 
Työ on joustavasti soviteltavissa omiin aikatauluihisi ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Etsimme työntekijää, joka pystyy aloittamaan työt helmikuun aikana ja on valmis tekemään satunnaisia vuoroja. Töitä on tarjolla koko vuodelle 2018.
 

Toivomme sinulta:
  Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä Etelä-Pohjanmaan alueella. Lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.
 

Tehtäviisi kuuluu:
  Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita myymälöissä Seinäjoella, Kauhavalla ja Ilmajoella. Tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden, hyllytät uusia tuotteita sekä huolehdit tuoteosaston yleisilmeestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. Vuorot ovat muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. Saat työvuoroihin hyvät ohjeet älypuhelimessa olevan sovelluksen kautta.
 

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.
 
Hakuaika tehtävään päättyy 18.2.2018. Haethan kuitenkin pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää jättämällä englanninkielinen CV sekä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pauliina Rintala puhelimitse 040 149 5197 tai sähköpostitse pauliina.rintala@adecco.fi.
 

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Pauliina Rintala .

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä


Sijainti:  SEINÄJOKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pauliina Rintala


Toimipaikka:  Vaasa