(Poistunut julkaisusta)

Menekinedistäjä asiakkaallemme Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2017Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista menekinedistäjää Turun alueen liikkeisiin. Työ on soviteltavissa omiin aikatauluihisi ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle!

Toivomme sinulta:
  Odotamme sinulta yhteistyökykyisyyttä, luotettavuutta ja tarkkaa työotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet energinen, positiivinen ja voit sitoutua työhön pitkäksi aikaa. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Työssä tarvitset omaa älypuhelinta.

Tehtäviisi kuuluu:
  Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Turun alueen myymälöissä. Tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden ja huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla 1-2 vuoroa viikossa. Vuorot ovat muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsenäiseen, joustavaan työmahdollisuuteen opiskelun tai muun työn ohella. Saat tehtäviisi perehdytyksen ja vapauden suunnitella oman työviikkosi.

Hae tehtävää heti, viimeistään 17.9. mennessä. Tehtävä täytetään ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiin tehtävään liittyen vastaa Junior HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Ella Faltersack 040-760 9089.

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040-760 9089


Toimipaikka:  Turku