Meklari
Aktia Pankki Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Aktian Varainhoito on uudistunut ja kasvanut.  Olemme aktiivinen ja välittävä varainhoito. Tavoitteemme olla suomen paras varainhoitaja on kirkas ja selkeä päämäärä, joka määrittää koko tiimimme yhteistä tekemistä. 

Etsimme Meklaria arvopaperinvälitystoimintoomme.

Aktia Varainhoidon Investment Desk tarjoaa arvopaperinvälityspalveluita Aktia Varainhoidon asiakkaille ja vastaa strukturoiden tuotteiden tuotekehityksestä Aktia-konsernissa. Roolisi tulee olemaan avainasemassa, kun tavoittelemme kasvua osana Aktian Varainhoidon kasvustrategiaa.

Tulet hoitamaan omia asiakkaitasi yhteistyössä varainhoidon pankkiirien ja kokeneiden meklari ja trader-kollegojesi kanssa sekä osallistut osana tiimiä työssä tarvittavien ideoiden ja muun välityspalvelun tuottamiseen. 

Toivomme sinulta 

Instrumenttivalikoimaan kuuluvat suorat osakkeet, joukkovelkakirjat ja ETF:t ja näihin liittyvää työtä tukevat konseptit sekä Euroopan että Suomen osakemarkkinoilla. Tämä takaa sinulle laajan työkalupakin, mutta edellyttää myös sitä, että osaat laajasti arvopaperimarkkinaa ja olet valmis jatkuvasti oppimaan lisää. Osaat kantaa jo omia asiakasvastuita itsenäisesti. Tiimisi tekee nyt hyvää ja läheistä yhteistyötä, joten edellytämme myös sinulta hyviä tiimityötaitoja.

Odotamme sinulta suomen-, englannin- ja ruotsinkielen taitoa sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme positiivisella tavalla vaativan sekä hyvähenkisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut. Tärkeimpänä kuitenkin oikean alustan ja tiimin. Tämä on yhdistelmä, joka on meidän ja asiakkaidemme mielestä lajissaan Suomen paras.

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumistamme kaikissa tilanteissa. Meillä kuten muuallakin Aktiassa, toiminnan pohjana toimivat arvot, jotka luovat työlle merkitystä. Näin myös varmistamme sen, että toimintamme on pitkäjänteistä ja sitä mitä asiakkaamme arvostavat jatkossakin. 

Kiinnostuitko?

Haethan paikkaa viimeistään 10.10. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Väkeväinen, 0500-952262. Voit soittaa perjantaina 10.9. 9 – 12 tai tiistaina 14.9. klo 12 alkaen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497533
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki