(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelijoita Turkuun
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Hei sinä konkari tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja! Haemme mekaniikkasuunnittelijoita asiakasyrityksellemme Turkuun!

Haemme mekaniikkasuunnittelijoita mielenkiintoisiin teollisuuden toimeksiantoihin Turkuun.

Keskeiset tehtävät

Tulet työskentelemään suunnittelijana saaden mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi alati kehittyvän alan mukana. Vastaat osaltasi asiakaskohtaisten projektien suunnittelusta, läpiviennistä ja dokumentoinnista tehden yhteistyötä moitteettomasti eri sidosryhmien ja muiden suunnittelijoiden kanssa.

Odotamme sinulta

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Omaat hyvät yhteistyötaidot eikä tiimityöskentely tuota sinulle ongelmia. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI), jo useamman vuoden kokemuksen mekaniikkasuunnittelusta tai kenties olet hyvän oppimiskyvyn ja innostuneen asenteen omaava vastavalmistunut. Työskentelet huolellisesti, mutta ripeästi. Kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisten tehtävien parissa osana ammattitaitoista sekä tukea antavaa tiimiä. Lisäksi saat taustallesi vahvan ja monipuolisen organisaation tuen.

Ota uusi askel urallasi ja hae tehtävään pian!

Lisätietoja/yhteydenotot

Lisätietoja tehtävistä antaa Miika Lähteenkorva puh. 050 400 3817.