Mekaniikkasuunnittelijoita, Turku
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme mekaniikkasuunnittelun osaajia Turun toimistomme vahvistukseksi. Haemme vanhempia mekaniikkasuunnittelijoita ja mekaniikkasuunnittelijoita asiakasprojekteihin ensisijaisesti liikkuvien työkoneiden toimialalle. Toimipaikkasi on Turku ja asiakasyritykset sijaitsevat pääosin Turun ympäristössä.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Toimeksiantomme vaihtelevat lyhyistä suunnittelun päivitystehtävistä laajoihin tuotekehitysprojekteihin. Suunnittelijamme toimivat toimeksiannosta riippuen sekä suoraan asiakkaan ohjaamana tai osana tiimi- tai projektiorganisaatiota. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijalta luovaa suunnitteluotetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä osana tiimiä.


Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot mm. SolidWorks, NX, Catia, Creo, Inventor sekä niiden PDM-järjestelmät. Lisäksi Microsoft Office -ohjelmistojen perushallinta on tarpeen.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä insinööri tai DI koulutusta sekä ymmärrystä konesuunnittelusta ja eri valmistustekniikoista. Pääsuunnittelijalta sekä vanhemmilta suunnittelijoilta toivomme kokemusta muiden työn ohjaamisesta ja suunnittelun kokonaisvastuun ottamisesta. Toivomme sinulta vähintään 1 vuoden suunnittelukokemusta.

Lisäksi hakijan eduksi katsotaan kone- ja laitesuunnitteluun liittyvien direktiivien ja standardien tuntemus. Suunnittelutoimeksiannosta riippuen myös hydrauliikan sekä ohjaus- ja automaatiojärjestelmien tuntemus on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin ennakkoluuloton asenne työhön, kiinnostus tekniikkaan ja halu kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Toimistollamme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

Comatec konsernille on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Jos olet kiinnostunut, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 22.3.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla joten kannattaa toimia nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Andrei Kotliar, puh. 0440529634, andei.kotliar@comatec.fi tai Sami-Jussi Hollo, puh. 0505579805, sami-jussi.hollo@comatec.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337581
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Andrei Kotliar puh. 0440529634, andrei.kotliar@comatec.fi tai Sami-Jussi Hollo, puh. 0505579805, sami-jussi.hollo@comatec.fi