(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelijoita Pirkanmaalle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

 Haemme jatkuvasti asiakkaillemme kokeneita mekaniikkainsinöörejä eri teollisuuden alojen yrityksiin suunnittelutehtäviin. Mikäli olet jo kerryttänyt jonkin verran kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, saatat olla etsimämme henkilö.  

Asiakkaamme toimivat sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Työt tehdään joko omien tuotteiden parissa tai konsulttitoimistoissa asiakasprojektien parissa. 

Kerro meille osaamisestasi sekä toiveistasi tulevaisuuden työtehtävien suhteen. Mikäli meillä on kokemustasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä!

Kiinnostuitko? Verkostoituminen kanssamme on tehty mahdollisimman helpoksi. Riittää, että jätät meille yhteystietosi sekä lataat CV:si. Voit myös halutessasi kirjoittaa hakemustekstin, jossa avaat mielenkiinnon kohteitasi, mutta se ei ole pakollista. Lisätietoja Sharperista antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.