(Poistunut julkaisusta)

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018

Janoatko uusia haasteita, joita et pääse nykyisessä työssäsi toteuttamaan?
Olisitko valmis muuttamaan pääkaupunkiseudulle huipputyön perässä?

Haemme mekaniikkasuunnittelijoita mielenkiintoisiin teollisuuden toimeksiantoihin vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Tulet työskentelemään suunnittelijana saaden mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi alati kehittyvän alan mukana. Vastaat osaltasi asiakaskohtaisten projektien suunnittelusta, läpiviennistä ja dokumentoinnista tehden yhteistyötä moitteettomasti eri sidosryhmien ja muiden suunnittelijoiden kanssa.

Olethan siis motivoitunut, tarkka ja oma-aloitteinen? Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI), omaat jo useamman vuoden kokemuksen mekaniikkasuunnittelusta tai kenties olet hyvän oppimiskyvyn omaava vastavalmistunut. Sinulla on ymmärrystä projektityöskentelystä sekä erinomainen kommunikaatiokyky myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä yhdessä markkinoiden johtavassa raskaan teollisuuden yrityksessä ja olla osana sen kansainvälistä menestystarinaa. Saat työllesi suuren yrityksen huipputekijöiden kannustavan ja ammattitaitoisen tuen sekä mahdollisuuden osallistua kiinnostaviin kansainvälisiin projekteihin.

Ota uusi askel urallasi ja hae tehtävään pian!

Lisätietoja tehtävistä antaa Heidi Matikainen (050 595 8058) tiistaisin klo 14-15.