(Poistunut julkaisusta)

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Janoatko uusia haasteita, joita et pääse nykyisessä työssäsi toteuttamaan?
Onko vihdoin aika kääntää uusi sivu elämässäsi?
Olisitko valmis muuttamaan pääkaupunkiseudulle huipputyön perässä?

Haemme mekaniikkasuunnittelijoita mielenkiintoisiin teollisuuden toimeksiantoihin vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Tulet työskentelemään suunnittelijana saaden mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi alati kehittyvän alan mukana. Vastaat osaltasi asiakaskohtaisten projektien suunnittelusta, läpiviennistä ja dokumentoinnista tehden yhteistyötä moitteettomasti eri sidosryhmien kanssa.

Olethan siis motivoitunut, tarkka ja oma-aloitteinen? Sinulla on soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI), omaat mielellään jo useamman vuoden kokemuksen mekaniikkasuunnittelusta ja projektityöskentelystä sekä erinomaisen kommunikaatiokyvyn myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä yhdessä markkinoiden johtavassa raskaan teollisuuden yrityksessä ja olla osana sen kansainvälistä menestystarinaa. Saat työllesi suuren yrityksen huipputekijöiden kannustavan ja ammattitaitoisen tuen sekä mahdollisuuden osallistua kiinnostaviin kansainvälisiin projekteihin.

Ota uusi askel urallasi ja hae tehtävään 27.2.2018 mennessä!

Lisätietoja tehtävistä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) tiistaisin klo 14-15.