(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelijoita, kokoaikainen, Rantotek Oy, Varkaus
Rantotek

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Haluatko päästä mukaan kansainvälisiin projekteihin? Haluaisitko oppia lisää energia-alan voimalaitoksien, korkeapaineputkistojen ja säiliöiden suunnittelusta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme mekaniikkasuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Rantotek Oy:lle mekaniikkasuunnittelijoita Varkauteen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin energia-alan voimalaitossuunnitteluprojekteihin. Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisten kansainvälisten projektien parissa! Rantotek tarjoaa varmasti osaamisellesi sopivia haasteita, voitkin olla joko opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jo pitempään alalla toiminut suunnittelija.

Comatec Groupiin kuuluvalla Rantotek Oy:lla on yli 30 vuoden vahva tausta energia-alan laitossuunnittelusta. Rantotek tarjoaa insinööriosaamistaan laajalla skaalalla voimalaitoksien teknisistä mitoituksista alkaen aina isompien projektikokonaisuuksien suunnitteluun ja valvontaan asti. Heillä on kokemusta suunnittelun kaikista osa-alueista kuten lämpöteknisestä mitoituksesta, polttotekniikasta sekä kattiloiden rakennesuunnittelusta. Käy katsomassa, kun Rantotekin Noora Vairinen kertoo videolla omia kokemuksiaan Rantotekistä: https://youtu.be/wIpm_vNlDsc Lisätietoja yrityksestä: https://www.comatec.fi/tietoa-meista/rantotek/.

Pääasialliset tehtävät
 • Voimalaitosten mekaaninen suunnittelu
 • Käytät suunnittelussa esimerkiksi Autodesk Inventor-, AutoCAD- tai Solidworks -ohjelmistoja
Odotamme sinulta
 • Reipasta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja
 • Kokemusta jostakin 3D-suunnittelutyökalusta
 • Soveltuvaa koulutusta insinööriopinnoista (esim. koneen tai energiatekniikan insinööri /DI)
 • Englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ympäristöystävällistä ja kestävää energiantuotantoa
 • Tilaisuuden kehittyä monipuoliseksi ammattilaiseksi
 • Urapolun, jossa pystyt suuntaamaan juuri sinua kiinnostaviin projekteihin
 • Hyvän perehdytyksen
 • Hyvän työporukan, jossa työ tehdään yhdessä Rantotekin toimistolla
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisista heti alkuvuodesta 2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (anna-leena.kontio@studentwork.com tai 040 940 2481 arkisin klo 9-15 ).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.