(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018Työn kuvaus:
  Etteplan on vuonna 1983 perustettu suunnittelutoimisto, joka tarjoaa näköalapaikkoja kansainväliseen teollisuuteen. He ovat Suomen suurin ja yksi Pohjoismaiden suurimmista työnantajaista teknisen suunnittelun, teknisen dokumentoinnin, sulautettujen järjestelmien sekä IoT:n (esineiden internet) työnantaja. Etteplanilta löytyy monipuolinen ja syvällinen osaaminen suunnittelualueista ja - menetelmistä, asiakastoimialoista ja teknologioista. Yritys tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvavassa työyhteisössä, yli 20 paikkakunnalla eri puolella Suomea.
 
Haemme nyt

mekaniikkasuunnittelijoita  asiakkaallemme Etteplanille Turkuun. Työ sopii niin kokeneelle kuin aloittelevallekin henkilölle, esimerkiksi vastavalmistuneelle.  Tarjolla on eri mittaisia työsuhteita ja mahdollisuuksia sijoittua mm. liikkuvien työkoneiden, paperiteollisuuden, lääketieteen tekniikan, ajoneuvoteollisuuden tai meriteollisuuden toimialoille.
Toivomme hakijoilta:

  • konetekniikan tai vastaavan insinöörin tai DI:n koulutusta
  • kokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja 3D-mallinnustyökaluista (esim. NX, Catia, Creo, Solidworks, Cadmatic, Autocad)
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja englannin kielen kirjallista taitoa
  • ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä hyviä tiimitaitoja

 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä arvostettuun ja kansainväliseen yritykseen, sekä mielenkiintoisia ja kehittäviä työtehtäviä alan moderneimmilla työkaluilla. Lisätietoja tehtävistä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi . Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.7.2017. Lisää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Mekaniikkasuunnittelija


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku