(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelijoita Comatec Groupille
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Me Sharperilla etsimme asiakkaallemme, Comatec Groupille, osaavia mekaniikkasuunnittelijoita vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Sharperin kautta asiakkaalle.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä olet osa 45 hengen mekaniikka-asiantuntijatiimiä. Työskentelet monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä pääsääntöisesti isojen työkoneiden ja komponenttien mekaniikkasuunnittelun parissa. Pääset työskentelemään isojen kansainvälisten konerakentajien ja niiden tuotekehityksen kanssa. Työ tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden edetä asiantuntijana urallasi!

 

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää noin 650 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla viidessä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

 

 Pääasialliset tehtävät 

 • Liikkuvien työkoneiden mekaniikkasuunnittelu asiakasprojekteissa
 • Ensimmäisessä projektissa käyttöösi tulee NX-ohjelmisto ja PDM-järjestelmistä TeamCenter
 • Teet yhteistyötä suunnittelutiimien sekä asiakkaiden kanssa

 

Odotamme sinulta 

 • Suunnittelukokemusta ja osaamista mekaniikkasuunnittelusta, erityisesti isompien työkoneiden parista
 • Soveltuvaa alan koulutusta kuten insinööri/DI/teknikko
 • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa 
 • Hyvää kommunikointikykyä sekä sujuvia yhteistyötaitoja

 

Tarjoamme sinulle

 • Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, joita voidaan kohdistaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
 • Mahdollisuuden saada vastuuta ja halutessa voit myös kouluttaa nuorempia suunnittelijoita
 • Tilaisuus kasvupolkuun tiiminvetäjärooliin, mikäli tämä on sinulla toiveissa
 • Mahdollisuus päästä työskentelemään merkittävien toimijoiden kanssa 
 • Ison konsernin, jossa tehokkaat tukipalvelut ja hyvät uramahdollisuudet

 

 Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 6.3.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana. Hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 

 

Lisätietoja Sharperista 

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.