(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelijoita Citec Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Citec tarjoaa monialaisia suunnittelu- ja informaationhallintapalveluja energiateollisuudelle sekä muille teknologiasta riippuvaisille aloille. Citecin vahvuutena on globaalien projektien toteutus, ja Citecillä onkin toimipisteitä ympäri maailmaa. Suomessa Citecin pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja muut toimipisteet ovat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Pietarsaaressa. Suomessa henkilöstöä on nykyisin noin 400. Tutustu yritykseen tarkemmin osoitteessa www.citec.com.

 

Haemme yhteistyökumppanillemme Citec Oy:lle mekaniikkasuunnittelijoita.

 

Kyseessä on kansainvälinen työympäristö, joten työssä tarvitaan englanninkielen osaamista. Projektit, joissa mekaniikkasuunnittelijat työskentelevät, liittyvät useimmiten moottoreiden tai moottoreiden ympäristön suunnitteluun tai tuotekehitykseen. Työhön kuuluu myös valmistukseen liittyvä dokumentointi ja erilaiset mallinnukset.

 

Etsimme sekä uransa alkupuolella olevia että jo kokeneempia osaajia. Toivomme kuitenkin, että olisit ehtinyt kerryttää edes hieman työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Työssä käytetään Simens NX -suunnittelutyökalua. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikan insinööri), hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista otetta työhön. Arvostamme myös Siemens Teamcenterin osaamista.

 

Tarjoamme mielenkiintoisia suunnitteluprojekteja kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka solmitaan Adeccon ja työntekijän välillä.

 

Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae heti jättämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi Adeccon nettisivujen kautta. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 31.5.2019. Lisätietoja voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540 tai susanna.kytoharju@adecco.fi.