Mekaniikkasuunnittelijoita asiakkaallemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasaan mekaniikkasuunnittelijoita.

 

Kyseessä on kansainvälinen työympäristö, joten työssä tarvitaan englanninkielen osaamista. Projektit, joissa mekaniikkasuunnittelijat yrityksessä työskentelevät, liittyvät useimmiten moottoreiden tai moottoreiden ympäristön suunnitteluun tai tuotekehitykseen. Työhön kuuluu myös valmistukseen liittyvä dokumentointi ja erilaiset mallinnukset.

 

Etsimme sekä uransa alkupuolella olevia että jo kokeneempia osaajia. Toivomme kuitenkin, että olisit ehtinyt kerryttää edes hieman työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Työssä käytetään Simens NX -suunnittelutyökalua. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikan insinööri), hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista otetta työhön. Arvostamme myös Siemens Teamcenterin osaamista.

 

Tarjoamme mielenkiintoisia suunnitteluprojekteja kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka solmitaan Adeccon ja työntekijän välillä. Työskentely tapahtuu asiakasyrityksessämme.

 

Jos kiinnostuit työtehtävästä, hae heti jättämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi Adeccon nettisivujen kautta. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 30.4.2019. Lisätietoja voit kysyä henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta, p. 040 182 6540 tai susanna.kytoharju@adecco.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1258715
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa