(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelijaksi Hollantiin?
Creators Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme noin vuoden mittaiseen suunnitteluprojektiin Hollantiin mekaniikkasuunnittelijaa.

Alunperin projektin piti alkaa alkuvuodesta, mutta näillä näkymin projektin aloitus olisi Q2 aikana.

Viime syyskuussa juhlimme vasta 1-vuotissynttäreitämme, mutta yhteisömme on kasvanut reilun vuoden aikana jo yli viidenkymmenen kovan osaajan vakavasti otettavaksi konsulttitoimistoksi. Edelliset rekrytointikampanjamme marras- ja tammikuussa tuotti meille melkein kymmenen uutta osaajaa, mutta muutama avoin tehtävä jäi vielä täyttämättä.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta Q2:lla olisi tarkoitus alkaa meidän ensimmäinen ulkomaan projekti, johon tarvitsemme yhden tai kaksi mekaniikkasuunnittelijaa lisävahvistukseksi. Työtehtävät koostuvat tavanomaisesta koneensuunnittelusta ja sisältävät tuotekehitystä sekä projektisuunnittelua riippuen osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Lisäksi työtehtäviin kuuluu yleisesti projektinhallintaa, dokumentointia sekä tarvittaessa myynnin tukena toimimista.

Työtehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä itseohjautuvaa asennetta. Noin vuoden ulkomaan komennuksen jälkeen henkilön on tarkoitus palata Suomeen ja jatkaa suunnittelutyötä kotimaisten asiakasprojektiemme parissa.

Mikäli elämäntilanteesi sallii muuton ulkomaille ja olisit kiinnostunut liittymään tähän projektiin, olethan yhteydessä Henriin (043 824 4822 tai henri@creators.fi) ja tule käymään toimistollamme Mikonkadulla kahvilla. Alustavat päätökset lähetettävistä henkilöistä pyritään tekemään jo helmikuun aikana.

Lisätietoja löytyy myös osoitteesta: https://creators.fi/fi/liity/