Mekaniikkasuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Extron Engineering Oy on muovialan pioneeriyrityksiä lähes 40 vuoden kokemuksella huipputeknisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta maailman johtaville muoviyrityksille. He ovat tehneet satoja onnistuneita koneita ja tuotantolinjoja ekstruusiopäällystys-, puhalluskalvo- sekä muoviputki-, -profiili- ja -yhdeyrityksille. www.extron-mecanor.com/fi/

 Oletko itseohjautuva tekijä, jolla pysyy langat käsissä suunitteluprojektien keskellä?

Etsimme asiakkaallemme Extron Engineering Oy:lle MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA.

 

Tehtävänkuva

Tehtävissäsi tulet osaltasi vastaamaan Extron Engineeringin monipuolisten tuotteiden suunnittelusta tuotekehityksen ja ylläpitosuunnittelun parissa osana nyt viisihenkistä mekaniikkasuunnittelun tiimiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä innokkuutta tarttua ripeästi uusiin haasteisiin ja työtehtäviin. Hyvä hahmotuskyky ja viestintäkyvyt ovat suunittelutyössä keskiössä. Työ on projektiluontoista, joten kalenterinhallinta ja joustavuus ovat tehtävissä keskeisessä roolissa.

Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelun tehtävistä sekä soveltuvaa AMK- tai yliopistotason koulutusta – haemme myös oikeaa asennetta ja intoa ammatilliseen kehittymiseen! Aiempi työkokemus muovituoteteollisuudesta luetaan hakijan eduksi.

 

Työsuhde

Valittu henkilö työllistyy koeajan kautta vakituiseen työsuhteeseen Extron Engineering Oy:lle. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan - kokemustasostasi riippuen palkka tulee asettumaan välille 3300€ - 4300€/kk. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

 

Voit tutustua kauttamme työllistyneiden tarinoihin tarkemmin verkkosivuillamme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/uratarinat/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:

- HR-harjoittelija Sara Virtanen (sara.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4338) - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

- HR-asiantuntija Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637)  - puhelintiedustelut arkisin klo klo 13-15.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #työelämänkohtaamisia

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot