Mekaniikkasuunnittelija
Comatec Industrial and Marine Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme Vantaalle

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

Etsimme joukkoomme hyvän asenteen ja työmotivaation omaavia kehittymishaluisia suunnittelijoita, joille on kertynyt kokemusta erilaisten teollisten koneiden tai laitteiden suunnittelusta ja/tai tuotekehityksestä. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä suuryrityksiä, joissa riittää mahdollisuuksia kehittyä alan asiantuntijaksi.

Työtehtäväsi koostuvat erilaisten tuotantokoneiden ja -laitteiden suunnittelutehtävistä toimistollamme Vantaalla tai asiakasyrityksiemme tiloissa pääkaupunkiseuduilla. Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot (esim. SolidWorks, Creo, Catia, tms.) sekä PDM-järjestelmät. Tuotamme asiakkaillemme heidän tarpeisiin yksilöityjä ratkaisuja, joten odotamme suunnittelijoilta luovaa suunnitteluotetta ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kokemusta koneiden ja laitteiden suunnittelutyöstä
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista työskentelytapaa
  • aitoa innostusta teknologiaan
  • kykyä ja halua oppia nopeasti uutta sekä kehittyä ammattilaisena
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne, aktiivinen työote sekä kyky hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia ovat avaimia tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden työskennellä eturivin arvostettujen asiakkaiden mielenkiintoisten suunnitteluprojektien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun.

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.10.2021 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot