Mekaniikkasuunnittelija
Huurre Technologies Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Sykkiikö sydämesi suunnittelulle? Haemme nyt Kuopion dynaamisen tiimimme vahvistuksesi 3D-suunnittelijaa jäähdytyslaitteiden valmistukseen. Huurre Technologies suunnittelee ja valmistaa ensiluokkaisia jäähdytyslaitteita ulkomaan vientiin sekä kotimaahan. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu mm. putkistojen, ohut levytuotteiden, teräsrakenteiden sekä koneistettavien osien suunnittelu. Tulet työskentelemään kokoonpanevassa tehtaassa ja kädenjälkesi näkyy helposti kokoonpantavina tai valmistettavina tuotteina. Olit sitten uraasi aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut konkari, meillä on sinulle töitä! 

Meillä pääset työskentelemään haastavassa ja mielenkiintoisessa tehtävässä korkealaatuisten tuotteiden ja huipputiimin parissa. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun sekä kattavan koulutustarjonnan.  Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa osaamista 3D-suunnittelusta sekä soveltavan alan tutkinto (esim. AMK insinööri). Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä vaan asenne ratkaisee! Arvostamme Solidworks-ohjelmisto-osaamista sekä kokemusta konepajatyöskentelystä. Tehtävässä tarvitset englannin kielen taitoa sekä ajantasaisia IT-taitoja. Sinulla on toimeen tarttuva ote työhön ja työskentelet luontevasti niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Olet halukas kehittämään itseäsi tiimin mukana ja antamaan täyden työpanoksen jokapäiväisissä ratkaisuissa.

Kiinnostuitko? Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian! Hae tehtävään viimeistään 21.6.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Huurteelta Lead Engineer Timo Vesalo maanantaina 14.6. klo 9.30-11.00 välisenä aikana, p. 044 766 2512. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot