(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Extron Engineering Oy on muovialan pioneeriyrityksiä lähes 40 vuoden kokemuksella huipputeknisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta maailman johtaville muoviyrityksille. He ovat tehneet satoja onnistuneita koneita ja tuotantolinjoja ekstruusiopäällystys-, puhalluskalvo- sekä muoviputki-, -profiili- ja -yhdeyrityksille. https://www.extron-mecanor.com/fi/

Oletko itseohjautuva tekijä, jolla pysyy langat käsissä useammankin työtehtävän keskellä?

Etsimme asiakkaallemme Extron Engineering Oy:lle MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA!

Tehtävissäsi tulet osaltasi vastaamaan Extron Engineeringin monipuolisten tuotteiden suunnittelusta tuotekehityksen ja ylläpitosuunnittelun parissa osana nyt nelihenkistä mekaniikkasuunnittelun tiimiä. Suunnittelutyön lisäksi tehtäviisi tulee lukeutumaan ostoprosesseista vastaaminen Extron Engineeringin vakiintuneiden toimittajien kanssa yhteistyötä tehden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä innokkuutta tarttua ripeästi uusiin haasteisiin ja työtehtäviin. Työ on projektiluontoista, joten kalenterinhallinta ja joustavuus ovat tehtävissä keskeisessä roolissa.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason koulutusta, myös vastavalmistuvat osaajat huomioidaan rekrytointiprosessissa – haemme oikeaa asennetta ja intoa ammatilliseen kehittymiseen! Aiempi työkokemus mekaniikkasuunnittelusta sekä ostoprosesseista luetaan hakijan eduksi.

Tarjolla on kokoaikainen työ monipuolisessa, mielenkiintoisessa ja vastuullisessa roolissa - eväät menestymiseen saat kattavan perehdytysjakson sekä tiiviin tiimisi tuen ja sparrauksen kautta. Perehdytysjakson jälkeen valitulla henkilöllä on mahdollisuus myös etätyöhön.

Työsuhde alkaa 8kk mittaisena vuokratyösuhteena, mutta tähtää vakinaistumiseen Extron Engineeringin kirjoille. Palkkaus tehtävissä on sopimuksen mukaan - kokemustasostasi riippuen palkka tulee asettumaan välille 3300€ - 4300€/kk. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi