(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Sulbana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020
Sulbana Oy
Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille.Sulbanalaiseen asenteeseen kuuluvat henkilöstön arvostus, kehittymisen intohimo ja pitkäjänteinen kasvu, jotka juontavat juurensa sveitsiläisen perheyrityksen perinteestä.Tammikuussa 2019 saimme uuden omistajan, kun saksalainen ALPMA osti enemmistöosuuden Sulbana-konsernistaKatso meistä ja tekijöistämme lisää Facebook -sivuiltamme: https://www.facebook.com/sulbanafinland/

Kasvumme jatkuu ja etsimmekin nyt joukkoomme

Mekaniikkasuunnittelijaa

Meillä mekaniikkasuunnittelijana tulet toimimaan asiakaslähtöisten projektien layout- ja laitesuunnittelussa osana osaavaa suunnittelutiimiämme. Laadit valmistuspiirustukset ja vastaat rakenteiden toiminnallisuudesta asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hallitset nykyaikaiset mekaniikkasuunnittelun työvälineet, meillä käytössä ovat SolidWorks ja AutoCad. Osallistut laadukkaiden ja valmistusystävällisten tuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen huomioiden elintarviketeollisuuden erityisvaatimukset.

Työssäsi olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta 3D- ja 2D-suunnittelusta sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Toimintamme suuntautuu lähes kokonaan vientimarkkinoille, joten pystyt työssäsi kommunikoimaan myös englannin kielellä. 

Sinulla on kykyä omaksua jatkuvasti uusia asioita ja jakaa omaa osaamistasi. Omaat luontaista varmuutta ja tuntumaa uusien ratkaisuiden tuottamiseksi sekä kykyä työskennellä muuttuvassa ympäristössä. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan avoimessa ja keskustelevassa kulttuurissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kasvattamiseen ja monipuolistamiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Pääset itsenäisesti työskentelemään monipuolisten projektin ja asiakkaiden parissa, jäämättä ongelmatilanteissa kuitenkaan yksin. Meillä on yrityksessämme vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää yrityksestä, kulttuurista ja mekaniikkasuunnittelijan roolista. Lisätietoja antaa Eezy Personnel, Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi

Hakemuksen, CV.n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 20.9.2020 mennessä.


Sijainti: Kauhajoki