(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Go On Ylivieska

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Etsimme asiakkaallemme VAMA-Product Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

3D- MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Ylivieskaan.

 VAMA-Product Oy on ylivieskalainen globaaleilla markkinoilla toimiva tienhoitokoneiden valmistukseen erikoistunut yritys, jonka ratkaisut edistävät kestävää kehitystä ja ovat taloudellisesti kustannustehokkaita.

Oletko kokenut ja osaava 3D suunnittelija? Sinulla on into kehittämiseen ja osaamisesi hyödyntämiseen monipuolisesti. Hallitset CAD- ja 3D-suunnitteluohjelmistoja (mm. AutoDesk Autocad, Inventor ja nestix) ja olet työskennellyt valmistavan teollisuuden vaativissa suunnittelutehtävissä jo muutaman vuoden ajan.

Olet tuottelias, energinen ja tulet toimeen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Sinulla on konetekniikan insinöörikoulutus sekä hyvät ATK-taidot. Työskentelysi sujuu luontevasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen hallitseminen katsotaan eduksi. Juuri sinä voit olla hakemamme asiantuntija, todella mukavaan työyhteisöön.

Työtehtäviisi kuuluvat: mekaniikka- ja tuotesuunnittelu, tuotantokuvien tuottaminen, tuotemallien tekeminen, hydrauliikkasuunnittelu, lujuuslaskenta ja nestaus.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät
  • ammattitaitoasi vastaavan palkan
  • Modernit suunnitteluohjelmat
  • Hyvän perehdytyksen

Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika, joka ottaa huomioon erilaiset elämäntilanteet.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi vaikka heti tai 21.8.2020 mennessä ja liity asiantuntevaan ja kasvavaan joukkoomme!
Haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja Sirpa Haaparanta 0400 385 453 sirpa.haaparanta@go-on.fi