(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme raideliikennekaluston toimialalle projektinhallintaan kykenevää mekaniikkasuunnittelijaa.

Etsimme kokenutta suunnittelijaa, jolla on tehtävään soveltuvaa kokemusta. Työntekopaikkana on osittain asiakasyrityksemme Pieksämäellä sekä vaihtoehtoisesti toimipaikkamme Kuopiossa, Jyväskylässä tai Varkaudessa.

Tehtäväkenttään kuuluvat mekaniikkasuunnittelutehtävät raideliikennekaluston parissa sekä projektiorganisointia ja projektien käytännön asioiden hoitamista. Suunnittelu- ja projektityön lisäksi haettava henkilö voi toimia yhteyshenkilönä asiakkaan organisaation ja Comatecin toimiston asiantuntijatiimin välillä. Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset mekaniikkasuunnittelun työvälineet.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvä yleinen ymmärrys tekniikasta, motivaatiota uuden oppimiseen ja hyvät sosiaaliset taidot. Edellytämme sinulta sopivaa teknistä koulutusta. Työskentelyotteesi on itsenäinen sekä järjestelmällinen ja etenet kohti sinulle asetettuja tavoitteita.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja ymmärrystä asiakkaan arvon kehittämisestä. Odotamme sinulla olevan hyvät ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot. Tehtävää on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten projektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 11.8.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Raine Corell, puh. 050 356 9333 tai raine.corell@comatec.fi 3.-11.8.2020 klo 9-15.