(Poistunut julkaisusta)

Mekaniikkasuunnittelija
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

 

Haemme nyt mekaniikkasuunnittelijaa UPM Plywoodille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelet jollakin seuraavista UPM Plywoodin toimipisteistä: Mikkeli, Savonlinna, Lahti, Joensuu tai Kouvola.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 480 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”UPM Plywoodin keskitetyn kunnossapidon suunnittelutiimi palvelee tehtaiden kunnossapito-organisaatioita monimuotoisesti ja näin ollen meillä pääset vaihtelevien tehtävien pariin, myös eri tehdaspaikkakunnille. Ennakkoluulottomuus niin ongelmanratkaisussa kuin kehityshankkeissa on tiimimme ehdoton voimavara. Tervetuloa joukkoomme! ”–Kalevi

Mitä teet

UPM Vaneriliiketoiminnan mekaniikkasuunnittelutiimi vastaa tehtaiden kunnossapidon, tuotannon ja turvallisuuden kehittämiseen liittyvistä suunnitteluprojekteista. Kone- ja laitesuunnittelun lisäksi toimenkuvaasi mekaniikkasuunnittelijana kuuluvat investointihankkeisiin liittyvä layout-suunnittelu ja teknisen dokumentoinnin hallinta, sekä hankintojen valmistelu.

Työskentelet kunnossapitopäällikön alaisena ja osana UPM Vaneriliiketoiminnan keskitettyä kunnossapito-organisaatiota.

Kuka olet

Edellytämme sinulta kokemusta kone- ja laitesuunnitelusta, sekä Autocad ja Autodesk Inventor - tai jonkin muun 3D -suunnitteluohjelman hallintaa. Lisäksi edellytämme Microsoft Office -ohjelmien perusteiden tuntemusta. Vaneriteollisuuden prosessien tuntemus, SAP-osaaminen ja halu kehittää prosesseja katsotaan eduksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Kalevi Siitonen, puh. +358401452953 tiistaina 25.2. klo 9-11, torstaina 27.2. klo 14-16 ja maanantaina 2.3. klo 9-11.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.03.2020 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.